Overzicht zwembad Onder water duim omhoog camera en duikbril Ik wil niet op de foto Vertoon je kunsten maar Samen kunsten vertonen
Foto's van de Zwemdisco

Niet alleen de dj's maken foto's tijdens de zwemdisco, ook onze bezoekers kunnen de onderwatercamera lenen (wel even een kluissleuteltje inleveren) en boeiende opnamen maken. Van de foto's wordt een diavoorstelling gemaakt die op deze pagina wordt vertoond. Hiedoor kunnen anderen een indruk krijgen van de zwemdisco. Foto's mogen alleen in het zwembad worden gemaakt, dus niet in de kleedkamers en middelvingers opsteken vinden wij niet normaal! Wil je niet op de foto geef dat dan even aan ons door.

Foto's en foto van de weekSta jij op deze foto, dan krijg je een vrijkaartje! Vul het formulier, onder aan deze pagina in, dan weten wij wie je bent en kunnen het vrijkaartje aan je geven.

Foto van de week 30 juni 2017

Foto's zwemdisco

Elke week worden er foto's gemaakt tijdens de zwemdisco. Deze worden op de site gezet in de vorm van een filmpje. Na een week wordt het filmpje vervangen. Zie je geen formulier? Stuur dan een mailtje naar info@zwemdiscozeewolde.nl en vertel daarin hoe je heet en op welke foto van de week je staat.


Copyright © 2015 Stichting Luditis "Jullie Spelen"