Foto 01 Foto 02 Foto 03 Foto 03 Foto 03 Foto 04
Zwemdisco Zeewolde

Op deze pagina is informatie over de zwemdisco te vinden. Er is informatie voor bezoekers (onze gasten tussen 6 en 12 jaar), de ouders, over het vieren van een verjaardag bij de zwemdisco, de agenda en natuurlijk de foto van de week en een aantal foto's van de afgelopen zwemdisco.

* Bekijk de agenda via het menu Info, Agenda.  

Hallo bezoeker

De zwemdisco is er voor jou, als je tussen de 6 en 12 jaar bent en je goed kunt zwemmen.
Ben je zes jaar dan moet je diploma A en B hebben. Ben je 7 jaar of ouder dan moet je diploma A hebben.

DJ's

Bij een zwemdisco hoort natuurlijk muziek, flitsende lampen en iets te eten of te drinken. Voor de muziek zorgen iedere week twee jonge DJ's. Je kunt ook naar de zijkant gaan, daar verstaan ze je meestal iets beter dan precies voor de boxen, en dan een verzoekje aanvragen. Hebben we een nummer niet, dan proberen we het te downloaden. Worden er veel verzoekjes aangevraagd dan kan het wel even duren voordat het nummer gedraaid wordt. Het kan ook voorkomen dat we het nummer draaien wanneer jij net aan het duiken bent.
Onze dj's hebben oordopjes in om hun oren te beschermen. Het kan dus wel eens gebeuren dat ze je niet goed verstaan.

Kluisje -- vrijkaartje te winnen

Je kunt je kleren natuurlijk in de grote kleedkamers laten hangen, maar het is beter om ze in een kluisje te stoppen. Daar heb je wel een muntje van € 0,50 voor nodig, maar dat krijg je als je je spullen ophaalt weer terug. Heb je een kluissleuteltje dan kun je bij de DJ's ook de onderwatercamera of een duikbril lenen. Maar er is nog meer: Elke avond zoeken de dj's een kluisje uit en is dat jouw kluisje (moet je even het sleuteltje laten zien) dan mag je een keer gratis naar de zwemdisco komen. Je krijgt dan een vrijkaartje.

Snoep

De Dj's verkopen snoep (Skittels, Mentos fruit of mint, Chips (verschillende smaken) en Tikkels) voor € 0,80 per stuk.

Sportcafé Balls

Heb je zin in iets te drinken, patat of een ijsje? Bel dan even aan bij het luik bij het sportcafé Even wachten en je kunt doorgeven wat je graag wilt hebben. Ruim je na afloop wel even op! De dj's en hun begeleider staan er ook in hun vrije tijd!

Foto's

De dj's lopen af en toe een rondje door het zwembad om foto's te maken. Maar je mag zelf ook foto's maken met de onderwatercamera. Dat mag alleen in het zwembad, dus niet bij de kleedhokjes en in de kleedkamers. Van de foto's wordt een filmpje gemaakt, dat op deze website te zien is (meestal is het filmpje op zaterdag klaar). Tijdens de volgende zwemdisco wordt het filmpje ook op een iPad bij de dj's vertoond. Er wordt ook een foto van de week gekozen. Deze foto komt op de website te staan. De kinderen die op de foto van de week staan krijgen een vrijkaartje voor de zwemdisco. Zij kunnen dan een keer gratis naar de zwemdisco komen (het vrijkaartje is niet te gebruiken bij een themadisco). Daar worden speciale kaartjes voor verkocht, zodat we het aantal bezoekers goed in de gaten kunnen houden. Sta je op de foto en wil je dit niet, neem dan even contact op, zodat de foto zo snel mogelijk verwijderd kan worden.

Wil je niet op de foto, zeg dat dan even tegen de dj of tegen de begeleider. Als de foto al is gemaakt dan wordt deze natuurlijk in de prullenbak gegooid.
Wij vinden het opsteken van een middelvinger niet normaal! Doe dat dus niet.

Toezicht

Het personeel van het zwembad let op jullie veiligheid. Luister dus goed naar hun aanwijzingen. Zorg ervoor dat het voor iedereen een gezellige avond blijft. Merken we dat je niet goed luistert of niet doet wat er gezegd wordt, dan kan je een waarschuwing krijgen of een time-out (dan moet je een tijdje op de kant blijven). Blijft het problemen geven, dan kan je eruit gestuurd worden en mag je een tijdje niet meer komen. Natuurlijk krijgen je ouders daar dan ook bericht van. Laat het zover niet komen en gedraag je.