Voor onze gasten

tekst

Hallo gast van de zwemdisco

De zwemdisco is er voor jou, als je tussen 6 en 12 jaar bent en je goed kunt zwemmen.
Ben je 6 jaar dan moet je zwemdiploma A en B hebben.
Ben je 7 jaar of ouder dan moet je zwemdiploma A hebben.

Je hebt wel zwemdiploma's nodig.
Jonge dj's verzorgen de muziek

Bij een zwemdisco hoort natuurlijk muziek, flitsende lampen en iets te eten of te drinken. Voor de muziek zorgen iedere week twee jonge DJ's. Je kunt ook naar de zijkant gaan, daar verstaan ze je meestal iets beter dan precies voor de boxen, en dan een verzoekje aanvragen. Hebben we een nummer niet, dan proberen we het te downloaden. Worden er veel verzoekjes aangevraagd dan kan het wel even duren voordat het nummer gedraaid wordt. Het kan ook voorkomen dat we het nummer draaien wanneer jij net aan het duiken bent. Onze dj's hebben oordopjes in om hun oren te beschermen. Het kan dus wel eens gebeuren dat ze je niet goed verstaan.

Stop je spullen in een kluisje

Je kunt je kleren natuurlijk in de grote kleedkamers laten hangen, maar het is beter om ze in een kluisje te stoppen. Daar heb je wel een muntje van € 0,50 voor nodig, maar dat krijg je als je je spullen ophaalt weer terug. Heb je een kluissleuteltje dan kun je bij de dj's ook de onderwatercamera of een duikbril lenen. Maar er is nog meer: Elke avond zoeken de dj's een kluisje uit en is dat jouw kluisje (moet je even het sleuteltje laten zien) dan mag je een keer gratis naar de zwemdisco komen.
Je krijgt dan een vrijkaartje.

De volgende keer gratis naar de zwemdisco met een vrijkaartje
Bij de dj's kun je snoep kopen

De Dj's verkopen snoep:
Skittels,
Mentos fruit
Mentos mint,
Chips (verschillende smaken)
en
Tikkels
voor € 0,80 per stuk.

Sportcafé Balls

Drinken kun je kopen bij eht sportcafe

Heb je zin in iets te drinken, patat of een ijsje? Bel dan even aan bij het luik bij het sportcafé Even wachten en je kunt doorgeven wat je graag wilt hebben. Ruim je na afloop wel even op! De dj's en hun begeleider staan er ook in hun vrije tijd!

Er is toezicht door personeel van Het Baken

Het personeel van het zwembad let op jullie veiligheid. Luister dus goed naar hun aanwijzingen. Zorg ervoor dat het voor iedereen een gezellige avond blijft. Merken we dat je niet goed luistert of niet doet wat er gezegd wordt, dan kan je een waarschuwing krijgen of een time-out (dan moet je een tijdje op de kant blijven). Blijft het problemen geven, dan kan je eruit gestuurd worden en mag je een tijdje niet meer komen. Natuurlijk krijgen je ouders daar dan ook bericht van. Laat het zover niet komen en gedraag je.

Een paar keer per seizoen is er een themazwemdisco

Een paar keer per jaar organiseren we een speciale thema Zwemdisco. Denk aan Halloween, Oranje/Glitter en Zomer. Hiervoor is vaak veel belangstelling en daarom maken we daar speciale kaartjes voor. Er worden maximaal 225 kaartjes verkocht. Meer kinderen kunnen er dan niet in. In de krant, op de website en op posters staat dan welke thema we gaan doen en wat jullie zelf kunnen doen, bijvoorbeeld geschminkt komen en dan kans maken op een prijs.

Soms gaat de bodem omhoog

Als het veilig genoeg is kan er besloten worden om de bodem omhoog te doen. Je moet dan even uit het zwembad want anders kan je klem komen te zitten. De DJ's laten dan een sirene horen. Hang niet over de rand van het zwembad als je de sirene hoort. Als de bodem omhoog is kun je trucjes laten zien, zoals handstand/radslag en kun je in het diepe springen. Let wel op de andere gasten van de zwemdisco.
Remmen is moeilijk!

DJ's maken foto's

Tijdens de zwemdisco maken de dj's foto's.De dj's lopen af en toe een rondje door het zwembad om foto's te maken. Dat mag alleen in het zwembad, dus niet bij de kleedhokjes en in de kleedkamers. Van de foto's wordt een filmpje gemaakt. Tijdens de volgende zwemdisco wordt het filmpje op een iPad bij de dj's vertoond.
Jullie mogen ook de onderwatercamera lenen en zelf foto's maken. Denk daarbij aan de volgende afspraken.

Onderwatercamera lenen

Maar je mag zelf ook foto's maken met de onderwatercamera. Je mag de camera alleen in het zwembad gebruiken, ze noemen dat ook wel de zwemzaal. Dus niet in of bij de kleedkamers/kleedhokjes. Je mag foto's maken van jezelf, als dat lukt met deze camera, en van je vrienden/vriendinnen. Foto's maken van andere kinderen bij de zwemdisco mag alleen als ze dat goed vinden.

Ik wil niet op de foto

Wil je niet op de foto, zeg dat dan even tegen de dj of tegen de begeleider. Als de foto al is gemaakt dan wordt deze natuurlijk in de prullenbak gegooid.

Geen middelvinger opsteken

Wij vinden het opsteken van een middelvinger niet normaal!
Doe dat dus niet.

Foto van de week

Foto van de week

Er wordt ook een foto van de week gekozen. Deze foto komt op de website te staan. De kinderen die op de foto van de week staan krijgen een vrijkaartje voor de zwemdisco. Zij kunnen dan een keer gratis naar de zwemdisco komen (het vrijkaartje kan omgewisseld worden voor een themadisco-kaartje). Daar worden speciale kaartjes voor verkocht, zodat we het aantal bezoekers goed in de gaten kunnen houden.
Sta je op de foto en wil je dit niet, neem dan even contact op, zodat de foto zo snel mogelijk verwijderd kan worden.