Foto 01 Foto 02 Foto 03 Foto 04
Informatie voor ouders

Op deze pagina is informatie over de zwemdisco te vinden. De informatie op deze pagina is speciaal bedoeld voor de ouders/verzorgers van onze gasten. hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen dan kunt u voor vragen over het toezicht terecht bij de medewerkers van het zwembad. Voor andere vragen bij Stichting Luditis.

Informatie voor ouders

De zwemdisco is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Zwemdiploma's zijn verplicht:

voor kinderen van 6 jaar diploma A en B en voor kinderen van 7 t/m 12 jaar minimaal diploma A.
De toegangsprijs is € 4,00. Nieuw dit seizoen: Een 12-keer-kaart voor € 40,00 (wel een borg van €3,50 betalen voor de kaart). Er is ruimte voor maximaal 225 bezoekers.

Kluisje -- vrijkaartje te winnen


Het is aan te raden de kinderen € 0,50 (muntje) mee te geven zodat de kleren en andere spullen in een kluisje gedaan kunnen worden. Elke avond zoeken de dj's een kluisje uit en de eigenaar krijgt een vrijkaartje.

Snoep

De Dj's verkopen snoep (Skittels, Mentos fruit of mint, Chips (verschillende smaken) en Tikkels) voor € 0,80 per stuk.

Sportcafé Balls

Bij het sportcafÉ kunnen de kinderen drinken, ijs en patat kopen.

Foto's

Er worden tijdens de zwemdisco ook foto's gemaakt. Deze worden in een filmpje op de website vertoond en na een week verwijderd. Tijdens de zwemdisco wordt het filmpje ook op een iPad vertoond. Er wordt ook een foto van de week gekozen. Deze foto wordt ook op de website getoond. De kinderen die op de foto van de week staan krijgen een vrijkaartje voor de zwemdisco. Zij kunnen dan een keer gratis naar de zwemdisco komen (het vrijkaartje is niet te gebruiken bij een themadisco). Daar worden speciale kaartjes voor verkocht, zodat we het aantal bezoekers goed in de gaten kunnen houden. Staat uw kind op de foto en wilt u dit niet, neem dan even contact op, zodat de foto zo snel mogelijk verwijderd kan worden.

Toezicht

Het toezicht tijdens de zwemdisco is in handen van het personeel van zwembad Het Baken. Kaartjes zijn eventueel vooraf te kopen bij de kassa van het zwembad. Zie voor openingstijden de website.