Halloween Gescminkt Oranje Zwemdisco Koningin tiara Koning kroon Valentijn Vakantie Onderwaterscooter
Thema's bij de Zwemdisco

Iedere vrijdagavond verzorgen twee jonge dj's de muziek bij de zwemdisco. Daarnaast nemen ze verzoekjes van onze gasten op, besteden aandacht aan jarigen, verkopen snoep en lopen ook nog eens rondjes om foto's te maken. Een paar keer per jaar wordt een speciale themazwemdisco georganiseerd. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom.

Halloween

Op 28 oktober is het weer zo ver, de jaarlijkse Halloween-uitvoering van de zwemdisco.

Dit is al jaren het populairste thema van de zwemdisco. Bijna ieder jaar zijn alle kaartjes (maximaal 225) vlak voor het begin uitverkocht. En op = op.

Kinderen mogen op deze speciale avond ook geschminkt komen. De jury, bestaande uit de dj's en zwembadpersoneel, bekijkt iedereen bij binnenkomst. In de loop van de avond worden de prijswinnars bekend gemaakt. Zij krijgen dan uit handen van de dj's of van een spannende figuur hun prijs uitgereikt.

Het is beter om geen attributen mee te geven, deze kunnen in het gedrang makkelijk kwijtraken en voor onveilige situaties zorgen. Schminken mag dus wel.

Voor de allerjongsten of voor kinderen die wat angstig zijn voor verklede mensen kan dit wel eens een te heftig thema zijn. Gezien de leeftijdsgroep van 6 tot en met 12 jaar wordt hier een middenweg in gekozen. Het is vooral aan de ouders om in te schatten of het voor hun kind te doen zal zijn.

Bekijk de speciale Halloweenpagina, als je nog durft... Klik HIER

Valentijn

In februari organiseren we een speciale Valentijns Zwemdisco. Het zwembad is dan weer in Valentijnsstijl aangekleed en ook de dj's hebben een andere outfit aan. Verzoekjes, anoniem of niet, hebben op deze avond de speciale aandacht van de dj's.

Oranje Zwemdisco:
Koning en Koningin van de Zwemdisco

Trek je mooiste Oranje-shirtje aan, versier je gezicht en maak dan kans op de titel Koning of Koningin van de zwemdisco. Ook nu weer bepalen de juryleden wie er in aanmerking komen voor deze titels met de bijbehorende kroon en tiara. In de afgelopen jaren was het te moeilijk voor de jury om een defintieve keuze te maken en daarom werd de hulp van onze gasten ingeroepen. Zowel bij de Koning als de Koningin waren er uiteindelijk twee kandidaten. Door aan de kant van hun voorkeur te gaan staan kon er eenvoudig gestemd worden en daarna kon de Koning zijn Kroon en de Koningin haar tiara op het hoofd krijgen. Dat was natuurlijk niet alles. Zij kregen elk ook een tasje met daarin een verrassingspakket. Zo kan er ook wanneer het nog licht is tijdens de zwemdisco een leuke sfeer ontstaan.

Zomer Zwemdisco:
Laatste zwemdisco van het seizoen

In de laatste week voordat de scholen vakantie krijgen organiseren we de laatste zwemdisco. Deze zwemdisco krijgt meestal het thema Zomer of vakantie mee. Er zijn dan spelletjes te doen, er is limonade en na afloop een ijsje voor alle gasten. Daarna krijgen ook de dj's vakantie en is er geen zwemdisco. Na de vakantie gaan de dj's er dan weer volop tegenaan. Of dat dezelfde dj's zijn of andere dat blijft altijd een verrassing.
image

Jonge DJ's

Voor en door kinderen, dat is waar het bij de zwemdisco om draait. Iedere week verzorgen twee jonge dj's de muziek, maken foto's, verkopen snoep en nemen verzoekjes op.

image

Muziek

In 2008 is begonnen met cd'tjes, maar inmiddels wordt de app Djay op de iPad gebruikt om muziek te draaien. Hebben we een verzoekje niet, dan wordt iTunes gebruikt om het te downloaden.

image

Jarigen

Wat is er leuker dan je verjaardag vieren met een groepje vrienden/vriendinnen. Laat u ons weten wie er jarig is, dan zorgen wij voor een leuke verrassing en zetten de jarige in het zonnetje.

Copyright © 2015 Stichting Luditis "Jullie Spelen"