bootstrap slideshow
Zwemdisco Halloween

Halloween 27 oktober!

Ieder jaar weer een groot succes: de Zwemdisco in het thema Halloween.
Een beetje griezelen, het begint al bij de kassa waar een heuse heks de kaartjes verkooopt. In de kleedkamers griezel muziek en dan in het zwembad gaat het door.
Lust jij een wormpje?
Is dat echte limonade, het heeft zo'n rode kleur?
Kinderen mogen geschminkt komen en maken dan kans op een prijs.

Spannend?

Op 27 oktober is het weer zo ver, de jaarlijkse
Halloween-uitvoering van de zwemdisco.

Dit is al jaren het populairste thema van de zwemdisco. Bijna ieder jaar zijn alle kaartjes (maximaal 225) vlak voor het begin uitverkocht.
op = op
Kinderen mogen op deze speciale avond ook geschminkt komen. De jury, bestaande uit de dj's en zwembadpersoneel, bekijkt iedereen bij binnenkomst. In de loop van de avond worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Zij krijgen dan uit handen van de dj's of van een spannende figuur hun prijs uitgereikt.

Het is beter om geen attributen mee te geven, deze kunnen in het gedrang makkelijk kwijtraken en voor onveilige situaties zorgen. Schminken mag dus wel.

Voor de allerjongsten of voor kinderen die wat angstig zijn voor verklede mensen kan dit wel eens een te heftig thema zijn. Gezien de leeftijdsgroep van 6 tot en met 12 jaar wordt hier een middenweg in gekozen. Het is vooral aan de ouders om in te schatten of het voor hun kind te doen zal zijn.

Bekijk de speciale Halloweenpagina, als je nog durft...
Klik HIER (In oktober wordt deze link actief)